Supa de rosii

Supa de rosii

Ingrediente:

1 kg rosii bine coapte, 2 dovlecei taiati rondele subtiri,4 cartofi,1 legatura de ceapa verde (sau 2 cepe mai mici),3 catei de usturoi,1 ceasca de ulei,1 lingurita de zahar,sare, piper,2 foi de dafin

Mod de preparare:

Intr-o oala suficient de mare se caleste in ulei cepa marunt tocata, se adauga dovleceii si dupa putin timp rosiile decojite, taiate in patru, si cartofii taiati marunt. Se lasa astfel sa fiarba 10 minute. Se adauga 1,5 la apa, piperul, sarea, zaharul, usturoiul taiat marunt si foile de dafin. Se acopera oala si se lasa sa fiarba 40 de minute. Se scot foile de dafin si se paseaza zarzavaturile. Se adauga patrunjel fin tocat si se serveste cu crutoane. Crutoanele se obtin prin prajirea in ulei a unor cubulete de paine.

Adauga comentariu la reteta - Supa de rosii


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Painici cu busuioc
Banana Daiquiri
Ciorbita de pui si fasolica verde
Prajitura cu zmeura si pomelo
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Mancarica de gulas
Paine cu iaurt
Prajitura cu tofu si ciocolata
Parjoale de vara
Supa de dovleac cu gorgonzola
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Tarta cu mere
Ciocanele de pui cu varza
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Maultaschen cu sos de rosii