Supa de conopida

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Supa de conopida

Supa de conopida

Ingrediente:

1 conopida potrivita,3 cartofi,1 l apa,sare, piper,3 linguri de margarina (ulei),2 linguri faina,1 legatura de patrunjel fin tocat

Mod de preparare:

Se spala conopida, se taie bucati si se indeparteaza cotoarele groase . Se curata cartofii, se taie si se pun la fiert impreuna cu conopida 20-25 de minute. Se paseaza zarzavaturile si se adauga sarea si piperul. Se topeste margarina intr-o craticioara, se pune faina si se amesteca continuu pana capata culoare galbuie, se adauga, putin cate putin, 2-3 polonice de supa, apoi se rastoarna in oala mare cu supa. Dupa ce s-au amesteca bine, se mai da 2-3 clocote si se adauga patrunjelul.

Adauga comentariu la reteta - Supa de conopida


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tiramisu de capsuni si cocos
Muffins cu usturoi si ierburi
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Pesto rosso
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Branza cu verdeturi
Cranberry Muffins
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Paine  pe vatra
Salata de mango
Cirnati cu fenel
Paine cu seminte
Um Ali - budinca egipteana din paine
Cartofi cu conopida si branza
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)