Supa de zarvaturi

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Supa de zarvaturi

Supa de zarvaturi

Ingrediente:

4 morcovi,4 cepe,2 cartofi,1 dovlecel,1 verzisoara dulce,2 ardei,patrunjel, sare,1 ceasca de orez (sau fidea),2 cesti de suc de rosii

Mod de preparare:

Se toaca zarzavaturile si se pun la fiert in 3 litri de apa. Cand sunt bine fierte se scot, se adauga orezul si apoi sucul de rosii. Se potriveste de sare, se adauga putin zahar, dupa gust, si la sfarsit verdeata.Cand se foloseste fidea, la sfarsit se rad 2 morcovi, sa calesc in ulei si se strecoara in supa. Astfel, supa devine mai gustoasa.Cu zarzavaturile fierte ramase se poate prepara salata.

Adauga comentariu la reteta - Supa de zarvaturi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de omleta
Prajitura cu mere si brinza
Pateuri cu ciuperci
Caramel Tiramisu
Somon la cuptor cu sos alb
Somon la gratar
Tarta rustica cu piersici
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Paine cu orez
Somon afumat pe scandura de cedru
Salata de telina si morcovi rasi
Tarta cu crème brûlé
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Caltabosi
Tort de ciocolata cu crema de capsuni