Supa de rosii cu fidea

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Supa de rosii cu fidea

Supa de rosii cu fidea

Ingredinte:

1 kg. rosii (sau o cutie de bulion), 1 buc. ceapa, 1 buc. ardei, zahar, o legatura patrunjel, o legatura marar, fidea (fara ou), sare, boabe de piper

Mod de preparare:

Ceapa si ardeiul se curata, se toaca marunt si se calesc. Rosiile se spala, se dau pe razatoare si se adauga peste ceapa si ardei. Se fierb 10-15 minute, amestecandu-se continuu, se adauga 2 l de apa si se mai lasa la fiert. Se adauga o mana de fidea, zaharul, boabe de piper si se potriveste de sare. Dupa ce se stinge focul, se adauga verdeata tocata marunt si se acopera.

Adauga comentariu la reteta - Supa de rosii cu fidea


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Crap la cuptor (pe gratar)
Bulion de rosii
Caipirinha
Tropical salad with coconut shrimps
Chiftelute de urda in sos de rosii
Somon salbatic cu crusta de brinza
Tiramisu de capsuni si cocos
Butternut umplut
Cornuri cu unt
Prajitura Lia
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Caramel Tiramisu
Muffins cu dovleac(Butternut)
Ciorba de miel