Ghiveci

Ghiveci

Tags:

Ingrediente:

1 kg cartofi,1 kg dovlecei,1 kg morcovi,1 kg mazare,1 kg rosii,1 capatana de usturoi,1 praz,1 ardei verde,1 1 ceasca de ulei,5 cepe mari,sare, piper, dafin,1 legatura de marar si patrunjel

Mod de preparare:

Ceapa, prazul si ardeiul taiate solzi se calesc in ulei. Se adauga in ordine: morcovii, mazarea, cartofii si dovleceii taiati rondele. Se adauga apa, fara sa se depaseasca nivelul zarzavaturilor. Cand sunt bine fierte, se adauga rosiile decojite si date prin razatoare, usturoiul tocat marunt, sarea, piperul si dafinul.Se mai lasa pe foc 10 minute. Verdeata se adauga dupa ce se indeparteaza de pe foc.

Adauga comentariu la reteta - Ghiveci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Schichttorte  Baumkuchen
Lasagne cu spanac si branza chevre
Dulceata de pere
Friptura de mistret
Feta cu rosii uscate,in ulei
Ciocanele de pui cu varza
Paine cu iaurt
Supa de gulii
Muffins cu dovleac(Butternut)
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Supa de chimen
Rulada de pui
Muschiulet de porc cu susan
Friptura de vitel in ulei