Supa de cartofi

Supa de cartofi

Ingredinte:

1/2 kg. cartofi, 2 buc. morcov, 1 buc. pastarnac, o radacina patrunjel, 1/2 ceapa

Mod de preparare:

Se curata zarzavatul si ceapa, se spala si se taie subtire dupa care se aseaza intr-un vas cu apa si putina sare si se pun la foc. Cind zarzavatul este pe jumatate fiert, se adauga cartofii curatati, spalati si taiati in cuburi mici. Dupa ce cartofii sint aproape fierti, se adauga rosiile, curatate de pielite si simburi,taiate felii, sau bulionul, si o lingura de unt sau untdelemn. Dupa citeva clocote, supa este gata.
  Se serveste la masa cu patrunjel si marar verde tocat marunt pe deasupra. Fiind preparata fara rintas,aceasta supa poate fi consumata si de persoanele cu afectiuni ale stomacului.

Adauga comentariu la reteta - Supa de cartofi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Schichttorte  Baumkuchen
Inghetata prajita
Taameia
Rulouri din piept de pui
Medalion de vinete
Bulion de rosii
Spirale cu Nutella
Paste de spanac cu calamari si rosii
Butternut umplut
Supa crema de ciuperci
Prajitura Latte Macchiato
Pasca cu branza dulce
Gugelhupf cu marmelada
Bors de iarna cu afumatura
Pui la cuptor