Vinete la cuptor

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Vinete la cuptor

Vinete la cuptor

Ingrediente:

3-4 vinete, 6 ardei grasi, 600 g rosii, 1 ceapa, 6 catei usturoi, 100 ml ulei, marar si patrunjel verde, sare

Mod de preparare:

Coaceti vinetele si ardeii ca pentru salata. Curatati vinetele, scurgeti-le de zeama. Intr-o cratita puneti jumatate din vinete, rupte fisii,apoi jumatate de ardei copti rupti la fel, un rand de rosii taiate fin, verdeturi. Repeteti intocmai. Ceapa taiata marunt caliti-o in ulei, adaugati usturoiul taiat si turnati acest amestec pe toata suprafata preparatului. Dati la cuptor pt 20 min.

Adauga comentariu la reteta - Vinete la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta sarata din frunze de conopida
Chutney de prune
Kisir -  salata de griu
Supa crema de rosii si morcovi
Aperitiv in foi de napolitana
Pesto rosso
Drob de pui
Dulceata de grapefruit
Rulada cu cascaval
Pateuri umplute cu sunca
Paine  pe vatra
Praz umplut cu ciuperci
Chocolate Gugelhupf
Supa de pasare cu fructe goji
Quark-brinza cremoasa acrisoara