Ciuperci cu praz

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Ciuperci cu praz

Ciuperci cu praz

Ingrediente:

800g ciuperci,800g praz subtire,300g rosii,300ml suc de rosii,o legatura de patrunjel,o legatura de marar,ulei, sare, piper

Mod de preparare:

Se curata ciupercile, se spala bine, se taie felii si se inabusa in ulei. Prazul se taie in bucati de 2 cm lungime si se caleste in ulei. Se pune apoi prazul peste ciuperci, se condimenteaza si se adauga sucul de rosii si rosiile decojite si taiate in sase. Se lasa sa fiarba 30 min. Cand este aproape gata se adauga verdeata tocata fin.

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci cu praz


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Pasca cu ciocolata
Cocktail-Totally Green
Cornuri cu unt
Baclavale traditionale
Cozonaci cu nuca si mac
Rulada cu cascaval
Ciorba din pipote de curcan
Islere
Painea tigru
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Marmelada de zmeura
Melitzanosalata Agioritiki
Tiramisu de capsuni si cocos
Chiftelute