Sote de mazare

Sote de mazare

Ingrediente:

un kg mazare, 2-3 linguri ulei, 2-3 linguri marar sau patrunjel verde, sare, o lingurita zahar

Mod de preparare:

Mazarea se pune la fiert in apa clocotita si se lasa sa fiarba pana se inmoaie. Se sareaza apoi se strecoara si se pune intr-o cratita cu ulei infierbantat, in care s-a topit zaharul. Se presara verdeata tocata si se scutura cratita pentru a amesteca bine continutul. Inainte de servire se adauga o bucatica de margarina. Se serveste fierbinte.

Adauga comentariu la reteta - Sote de mazare


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chocolate cheesecake
Supa crema de rosii si morcovi
Salata de Boeuf
Pateu din ficat de porc
Melitzanosalata Agioritiki
Tort Krantz
Rulouri din piept de pui
Taameia
Cheesecake cu rosii si busuioc
Ardei copti pane
Salam de caracatita
Pogacsa
Bulete din ciupercute
Tartiflette
Placinta cu branza sarata