Ciorba de fasole verde

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Ingrediente:

1 kg. fasole verde, 2 buc. ceapa, 2 buc. ardei, 1 buc. morcov, 2-3 buc. rosii (sau 3-4 linguri de bulion), o legatura de patrunjel, o legatura de marar, o lingura ulei, o legatura leustean, sare

Mod de preparare:

Fasolea se curata de codite, se spala si se rupe bucatele. Ceapa si ardeii se curata, se taie marunt,morcovul se curata si se da pe razatoare. Fasolea se pune la fiert in 2 l de apa clocotita cu sare, se adauga zarzavaturile si se fierb bine. Dupa ce au fiert, se adauga rosiile taiate felii, uleiul, verdeata taiata marunt si se potriveste de sare.Se poate servi cu piine prajita.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de fasole verde


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Polos
Supa de chimen
Fursecuri cu gem
Capunti alla puttanesca
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Palet de dames
Paine cu seminte
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Crema Toffee
Ardei umpluti
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Pogacsa
Piept de pui simplissime
Bulete cu cascaval la cuptor
Gratin de broccoli si conopida