Tocanita de fasole boabe cu masline

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Tocanita de fasole boabe cu masline

Tocanita de fasole boabe cu masline

Ingrediente:

500 g fasole boabe fierte, 4 cepe, 200 g masline, cimbru, sare, boia, ulei, bulion

Mod de preparare:

Ceapa se taie marunt, se caleste cu sare si cu ulei, se adauga boiaua si bulionul si se fierbe cu putina zeama din fasole pana se inmoaie. Se adauga sarea, cimbrul si maslinele. Se amesteca cu fasolea fiarta, se pun condimente si se da la cuptor 10-15 min. Cand se serveste se presara frunze tocate de telina, patrunjel sau alta verdeata de sezon.

Adauga comentariu la reteta - Tocanita de fasole boabe cu masline


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cranberry Muffins
Tort din albusuri
Roastbeef a la Jamie
Tarta rustica cu piersici
Rulada de somon afumat
Prajitura  cu mac
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Faguri cu forma
Tarta cu crema de branza si zmeura
Dulceata de rubarba
Inghetata de nectarine si caise
Prosciutto di Parma e melone
Pateu din ficat de porc
Agliata Verde
Oua umplute