Icre din fasole alba

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Icre din fasole alba

Icre din fasole alba

Ingrediente:

1/2 kg. fasole alba uscata,ulei,1 lamaie, sare, boia sau piper,100 gr. masline,1 buc. ceapa

Mod de preparare:

Se pune la fiert fasolea inmuiata din ajun in apa rece cu sare. Cind s-a inmuiat, se scurge zeama (care se poate servi separat cu taitei), iar fasolea se trece printr-o sita deasa. Pireul se freaca turnand ulei cu picatura, ca la maioneza. Cind este suficient de grasa se adauga zeama de lamaie, ceapa rasa, sare si boia pina capata culoarea roz ca icrele.Se asaza pe un platou lung, se garniseste cu cite o gramajoara de masline tocate la distanta de 2-3 cm,alternind cu felioare subtiri de lamiie.

Adauga comentariu la reteta - Icre din fasole alba


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de rubarba
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Quinoa cu legume
Cupola ninsa cu ciocolata
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Salata de telina,citrice si rodie
Oua tari cu sos
Sesame Chicken
Supa crema de ciuperci
Ciocolata
Manti
Pateuri cu ciuperci
Rulouri din piept de pui
Tamagoyaki
Paine cu iaurt