Ciuperci cu maioneza de post

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Ciuperci cu maioneza de post

Ciuperci cu maioneza de post

Ingrediente:

500 gr de ciuperci,1 cartof,ulei,sare,1 lingurita de mustar

Mod de preparare:

Se dau intr-un clocot cipercile (nu prea mult ca isi pierd vitaminele), se scurg, se racesc si se taie mic! Se fierbe cartoful, se raceste bine (sa fie chiar foarte rece), se piseaza ca de piure si se pune intr-un vas de maioneaza si se bate cu mixerul ca la maioneza cu ulei - pana se leaga si se dubleaza cantitatea initiala! La sfarsit de adauga mustarul. Se adauga maioneza peste ciuperci, sare, un catel de usturoi mic pisat (doar pentru aroma discreta) si cui ii place verdeata (marar sau patrunjel tocat mic)!

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci cu maioneza de post


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cupola ninsa cu ciocolata
Cartofi in crusta de mustar
Beef Bourguignon - Julia Child
Tort din alune de copac
Mancarica de gulas
Somon afumat pe scandura de cedru
Prajitura cu mere caramel
Crema Toffee
Supa-crema de broccoli
Paine rapida fara drojdie
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Dulceata de rubarba
Um Ali - budinca egipteana din paine
Pasca cu branza dulce
Rulada de omleta