Ciuperci cu maioneza de post

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Ciuperci cu maioneza de post

Ciuperci cu maioneza de post

Ingrediente:

500 gr de ciuperci,1 cartof,ulei,sare,1 lingurita de mustar

Mod de preparare:

Se dau intr-un clocot cipercile (nu prea mult ca isi pierd vitaminele), se scurg, se racesc si se taie mic! Se fierbe cartoful, se raceste bine (sa fie chiar foarte rece), se piseaza ca de piure si se pune intr-un vas de maioneaza si se bate cu mixerul ca la maioneza cu ulei - pana se leaga si se dubleaza cantitatea initiala! La sfarsit de adauga mustarul. Se adauga maioneza peste ciuperci, sare, un catel de usturoi mic pisat (doar pentru aroma discreta) si cui ii place verdeata (marar sau patrunjel tocat mic)!

Adauga comentariu la reteta - Ciuperci cu maioneza de post


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste cu spanac si gorgonzola
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Maultaschen cu sos de rosii
Ciorba din pipote de curcan
Dulceata de pere
Omleta cu orez la cuptor
Pateuri
Crenvursti in aluat
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Bulete din ciupercute
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Gugelhupf cu marmelada
Prajitura cu gutui si branza
Vanilla Club