Drob de ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Drob de ciuperci

Drob de ciuperci

Ingrediente:

1 kg ciuperci champinion,5 cepe potrivite,4 linguri faina,marar, patrunjel, delikat, piper dupa gust

Mod de preparare:

Se toaca ceapa marunt (sau se da prin masina de tocat), se caleste un pic impreuna cu mirodeniile, se amesteca cu ciupercile curatate si spalate bine apoi fierte, faina si se pun in tava unsa si presarata cu faina apoi se da la cuptor. Este gata cand se rumeneste usor pe margini.

Adauga comentariu la reteta - Drob de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute de urda in sos de rosii
Dulceata de pere
Crema Toffee
Pogacele cu jumeri
Carne de miel in stil mongolez
Tarta cu crème brûlé
Paste cu spanac si gorgonzola
Tarte Flambée
Salata de cartofi cu ton
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Chiftelute din orez
Pui umplut cu telina si morcovi
Cirnati cu fenel
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Tropical salad with coconut shrimps