Tocanita cu ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Tocanita cu ciuperci

Tocanita cu ciuperci

Ingrediente:

1 kg. ciuperci, 2 cepe, 2 linguri ulei, o lingurita faina, sare, piper, patrunjel verde tocat

Mod de preparare:

Ciupercile taiate se fierb si se lasa sa se scurga. Intre timp se caleste ceapa in uleiul fierbinte, se pune faina si cind se ingalbeneste se stinge cu o ceasca de apa in care au fiert ciupercile, amestecand mereu sa nu se faca cocoloase. Se pun ciupercile si se lasa sa scada bine, la foc mic. Se sareaza, se pipereaza si cind este gata se presara patrunjelul.Se serveste imediat, dar este foarte gustoasa si rece.

Adauga comentariu la reteta - Tocanita cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Spaghetti Carbonara
Friptura de miel in slowcooker
Supa cu turnatei
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Chutney de prune si ardei
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Ardei umpluti,mai altfel
Bruschette cu legume si tofu
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Roastbeef a la Jamie
Risotto cu broccoli si kaiser
Salam de caracatita
Tarta rustica cu piersici
Ciorbita de pui si fasolica verde