Paste fainoase cu ciuperci sau masline

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Paste fainoase cu ciuperci sau masline

Paste fainoase cu ciuperci sau masline

Ingrediente:

500 g paste fainoase, doua cepe, 3 catei de usturoi, 3 linguri ulei, putin Delikat, piper,sare, cimbru, doua linguri bulion, un praf de zahar, o cutie ciupercute sau 200 g masline.

Mod de preparare:

Ceapa se toaca marunt, usturoiul se toaca subtire, se calesc putin si se sting cu bulion si zeama de la ciupercute. Se fierbe pe foc mic, adaugand pe rand: sare, zahar, piper, cimbru, putin Delikat si ciupercutele. Sosul se rastoarna peste pastele fierte separat si clatite in sita cu apa rece. In loc de ciuperci se pot adauga masline oparite separat.

Adauga comentariu la reteta - Paste fainoase cu ciuperci sau masline


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cranberry Muffins
Cornuri cu unt
Cartofi in crusta de mustar
Salata de mango
Creveti crocanti cu cocos
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Piept de rata cu ciuperci
Chutney de prune
Varza rosie cu mar
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Melcisori de pizza
Tarta sarata din frunze de conopida
Dulceata de grapefruit
Drob de pui
Tarta cu rucola