Tocanita de ceapa

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Tocanita de ceapa

Tocanita de ceapa

Ingrediente:

6 cepe, 4 buc. rosii, 1 buc. morcov, 3 catei de usturoi, o legatura marar, 1 pahar de ulei, otet, boia,zahar, sare, piper

Mod de preparare:

Ceapa se curata, se taie solzisori, se caleste impreuna cu morcovul ras si cu boiaua. Cind ceapa s-a inmuiat, se adauga rosiile taiate marunt, otetul, zaharul, sarea, piperul si se lasa la fiert 10 minute. La sfarsit, se adauga mararul tocat marunt.

Adauga comentariu la reteta - Tocanita de ceapa


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa-crema de broccoli
Aripi de curcan tandoori
Fettuccine cu ton si rosii
Cirnati cu fenel
Chiftelute din orez
Muffins cu usturoi si ierburi
Praz umplut cu ciuperci
Crap la cuptor (pe gratar)
Tortelete cu crema Toffee
Supa crema de rosii si morcovi
Pachetele cu porumb si branza
Caipirinha
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Prosciutto di Parma e melone
Tarta cu crème brûlé