Maioneza de post

Reteta culinara » Retete culinare » Retete de post » Maioneza de post

Maioneza de post

Ingrediente:

2 linguri faina sau amidon,1/2 cana apa,mustar, zeama de lamaie,ulei

Mod de preparare:

Se amesteca cele 2 linguri faina cu un pic de apa rece pana se desface bine.Restul de apa se pune la fiert. Cand da in clocot se toarna amestecul de faina si apa rece si se amesteca la fel ca la o budinca. Se tine pe foc mic pana se ingroasa bine (nu dureaza mai mult de 1 minut). Se lasa la racit si cand e rece se amesteca cu mustar si zeama de lamaie, apoi se picura uleiul, ca la orice maioneza. Eu am picurat si un pic de sifon pentru ca dupa ce se incorporeaza uleiul devine foarte tare.Se potriveste de mustar si lamaie si se poate consuma imediat.

Adauga comentariu la reteta - Maioneza de post


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Papanasi
Supa de pui - rapida
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Prajitura cu visine si ciocolata
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Carne de miel in stil mongolez
Muffins cu dovleac(Butternut)
Cornuri cu unt
Salsa cruda
Somon la gratar
Supa din trei feluri de peste
Capunti alla puttanesca
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Pulpe de rata cu bere si stafide
Pesto rosso