Icre de post

Icre de post

Ingrediente:

1 ceasca de gris,3 cesti de suc dulce de rosii,2-3 cepe,1 ceasca de ulei,sare, piper

Mod de preparare:

Sucul de rosii se pune la foc mic sa clocoteasca. Se adauga in ploaie grisul, se amesteca cu grija pana ce grisul se umfla. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca. Se adauga putin cate putin uleiul,frecandu-se cu lingura de lemn sau cu mixerul pana se incorporeaza tot uleiul. La sfarsit se adauga,dupa gust, ceapa fin tocata, sarea si piperul.

Adauga comentariu la reteta - Icre de post


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pasca cu ciocolata
Aripioare prajite in crusta
Prajitura cu visine si ciocolata
Supa-crema de broccoli
Crostoni cu miel
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Supa crema de rosii si morcovi
Pogacele cu jumari
Brezel (covrigi nemtesti)
Salata de mango
Bulete cu cascaval la cuptor
Compot de rubarba
Risotto cu broccoli si kaiser
Butternut umplut
Piept de rata cu ciuperci