Icre de post

Icre de post

Ingrediente:

1 ceasca de gris,3 cesti de suc dulce de rosii,2-3 cepe,1 ceasca de ulei,sare, piper

Mod de preparare:

Sucul de rosii se pune la foc mic sa clocoteasca. Se adauga in ploaie grisul, se amesteca cu grija pana ce grisul se umfla. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca. Se adauga putin cate putin uleiul,frecandu-se cu lingura de lemn sau cu mixerul pana se incorporeaza tot uleiul. La sfarsit se adauga,dupa gust, ceapa fin tocata, sarea si piperul.

Adauga comentariu la reteta - Icre de post


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pui la cuptor
Pasta de leustean
Friptura de porc cu sorici
Salata de cartofi cu ton
Tiramisu de capsuni si cocos
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Tort de ciuperci
Ardei copti pane
Ciorba de rosii II
Capunti alla puttanesca
Chec negru
Barcute de vinete
Parmigiana di melanzane
Tort cu mere si nuci
Chec de carne