Piept de pui simplissime

Reteta culinara » Retete mancaruri cu carne » Piept de pui simplissime

Piept de pui simplissime

Doii piepti de pui fara piele si fara os pe care i-am desfacut un pic cu cutitul si i-am aplatizat cu ciocanul de snitele, ca sa aibe grosime uniforma (aproximativ 1 cm).Am pus cele doua bucati de carne intr-o tava cu hartie de copt un pic stropita cu ulei apoi le-am sarat si piperat.


Attached Image

Attached Image

Intr-un bol am amestecat o lingura de maioneza, una de iaurt, o lingurita mustar de Dijon si ceva coaja de lamaie. Cu pasta obtinuta am tartinat carnea.

Attached Image

Deasupra am presarat parmigiano si pesmet panko (se poate folosi fara probleme si pesment normal).

Attached Image

Attached Image

Gata pentru copt.

Attached Image

Se coace in cuptorul incalzit la 400F (200C) aproximativ 15 - 20 minute.

Servit langa un risotto cu ciuperci.

Attached Image

Adauga comentariu la reteta - Piept de pui simplissime


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tagliatelle cu ciuperci
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Crap la cuptor (pe gratar)
Chutney de prune si ardei
Cozonaci cu nuca si mac
Saltimbocca alla romana
Islere
Piept de pui, la cuptor
Ciorba de praz cu zeama de varza
Ciuperci umplute cu legume
Paste cu spanac si gorgonzola
Faguri cu forma
Salata de vara cu mozzarella
Salata de telina si morcovi rasi
Schichttorte  Baumkuchen