Branza topita de casa

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Branza topita de casa

Branza topita de casa

Ingrediente:

2 l lapte fierbinte , 1,4 kg branza de vaci , 1 margarina , 3 oua , 3 lingurite rase cu sare , 1 lingurita bicarbonat .

Mod de preparare:

Se amesteca bine laptele fierbinte cu branza , apoi se strecoara bine printr-un tifon . Se adauga margarina topita (dar nu calda) , ouale , bicarbonatul si sarea . Se pune pe aragaz si se amesteca pana devine lucioasa . Cînd este gata se pune într-o forma (de care doriti) Cine doreste poate adauga chimion macinat sau boia.

Adauga comentariu la reteta - Branza topita de casa


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sirop de citrice
Chiftelute de carne
Chec negru
Tocanita de naut la cuptor
Pasca cu branza dulce
Aripioare prajite in crusta
Ciuperci umplute cu legume
Pesto di rucola
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Somloi Galuska
Parjoale de vara
Batoane de cereale
Capunti alla puttanesca
Um Ali - budinca egipteana din paine
Tarta rustica cu piersici