Balmus

Balmus

Tags:

Ingrediente:

400 g malai, 1 1/4 l. lapte indoit cu apa, 200 g. brinza de oi(burduf), sare, smintina (facultativ)

Mod de preparare:

Se pune la fiert laptele cu apa, sare si malaiul. Se face o mamaliga mai moale. Cind este gata se adauga brinza si se amesteca bine. Se rastoarna si se stropeste cu smintina.Se serveste fierbinte, iar smintina foarte rece.

Adauga comentariu la reteta - Balmus


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri
Paine  pe vatra
Ciorba de miel
Lasagne cu spanac si branza chevre
Parjoale de vara
Creveti crocanti cu cocos
Crema Toffee
Fursecuri cu gem
Paste cu spanac si gorgonzola
Bulion de rosii
Prajitura cu zmeura si pomelo
Gratin de broccoli si conopida
Roastbeef a la Jamie
Ciuperci umplute cu legume
Tarta rustica cu piersici