Cascaval pane

Cascaval pane

Ingrediente:

100-150 g cascaval, unt sau untdelemn, lapte, faina

Mod de preparare:

Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina, ou (bine batut cu furculita pina cind se face putina spuma) si la urma prin pesmet. Se pregatesc toate feliile. O tigaie goala (potrivita dupa cantitatea cascavalului) se infierbinta, 3-4 minute , la foc mic (nu direct pe flacara). Se pune untdelemn cit sa o acopere in strat subtire (2-3 mm) si imediat se asaza feliile de cascaval care se prajesc pe ambele parti, pina ce se rumenesc si cascavalul se inmoaie. Se servesc imediat, altfel se vor intari.

Adauga comentariu la reteta - Cascaval pane


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Kisir -  salata de griu
Supa-crema de broccoli
Branza cu verdeturi
Butternut umplut
Crostoni cu miel
Salam de caracatita
Cocktail-Totally Green
Supa de pasare cu fructe goji
Ciocolata
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Risotto cu broccoli si kaiser
Creveti crocanti cu cocos
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Paine cu seminte
Ciorba de salata