Papra moldoveneasca

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Papra moldoveneasca

Papra moldoveneasca

Ingrediente:

6 oua, 200 g branza de oi, 50 g unt, 1 l lapte, 300 g malai, sare, smantana

Mod de preparare:

Se prepara o mamaliguta ceva mai moale, se adauga branza sfaramata si se amesteca bine. Se desarta manaliguta intr-o tava unsa cu unt, se netezeste si cu ajutorul unui polonic cu dosul uns cu unt, dupa care tava se introduce in cuptor. Când ouale (albusurile) s-au inchegat, se scot din cuptor si se servesc imediat fierbinti cu smantana sau cu iaurt.

Adauga comentariu la reteta - Papra moldoveneasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Baclavale traditionale
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Pateu din ficatei de pui
Lasagne cu spanac si branza chevre
Chec de carne
Varza rosie cu mar
Ciorba de miel
Pasca cu branza dulce
Tarta cu brinza si zmeura
Tort din alune de copac
Supa de pasare cu fructe goji
Aripioare prajite in crusta
Tarta cu rucola
Somon la gratar
Pulpe de rata cu bere si stafide