Puricei boieresti

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Puricei boieresti

Puricei boieresti

Ingrediente:

500 mamaliga, 100 g untura sau unt, 300 g branza, 150 g jumari, 100 g carnati afumati, piper

Mod de preparare:

Mamaliga se zdrobeste cu furculita si se pune intr-o cratita peste untura bine incinsa. Se amesteca permanent pana cand mamaliga incepe sa devina faramicioasa si apoi se adauga carnatii taiati marunt si branza rasa. Se serveste calda cu un pahar de tuica sau vin rosu rece.

Adauga comentariu la reteta - Puricei boieresti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Piept de pui, la cuptor
Tiramisu
Sarmale fara carne
Prajitura cu gutui si branza
Friptura de curcan cu mere
Salata
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Covrigi
Paine  pe vatra
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Tropical salad with coconut shrimps
Prajitura cu zmeura si pomelo
Tagliatelle cu ciuperci
Somon la cuptor cu sos alb
Sirop de citrice