Rulada de cascaval

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Rulada de cascaval

Rulada de cascaval

Ingrediente:

350 g cascaval, 100 g unt, 100 g faina, 5 oua, smanatana pentru servire

Mod de preparare:

Se rade cascavalul pe razatoarea mica. Se freaca galbenusurile de oua cu faina si untul. Daca cascavalul nu este sarat se adauga putina sare sau Delikat. Se adauga 250 de grame din cascavalul ras. Albusurile de oua se bat spuma si se adauga la compozitie.Se poate servi atat calda cat si rece. Se serveste cu smantana.

Adauga comentariu la reteta - Rulada de cascaval


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cranberry Muffins
Musaca
Prajitura de ciocolata
Friptura de miel in slowcooker
Chiftelute de urda in sos de rosii
Tort de nuci
Friptura de vitel in ulei
Muffins cu spanac
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Ciorba de rosii II
Ardei umpluti cu legume
Caipirinha
Tort cu cafea si gem de zmeura
Aluat cu branza
Cosulete umplute