Tocin

Tocin

Tags:

Ingrediente:

2 kg de cartofi, o lingura de sare, 2 oua, un pumn de branza de burduf, untura de porc, cateva linguri de smantana

Mod de preparare:

Se iau cartofii, se curata si se rad pe razatoarea cu dintii cei mai mici (trebuie sa devina o pasta). Se pune sarea, ouale si se amesteca bine. Se ia un pumn de branza de la burduf si se amesteca deasemenea in pasta rezultata. Se toarna pasta intr-o tava unsa cu untura de porc (de preferinta cu gust de afumatura) si se da la cuptor la foc mijlociu. Se lasa acolo pana capata o coaja maronie-aurie. Se scoate, se unge pe deasupra cu cateva linguri de smantana, se taie si se serveste cat e cald.

Adauga comentariu la reteta - Tocin


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec negru
Salata de telina,citrice si rodie
Pasta de avocado
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tarta de ciocolata
Vegeta de casa
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Baclavale traditionale
Salata
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Salata de ton cu ardei gras
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Drob de pui
Legume umplute