Drob de miel

Drob de miel

Ingrediente:
inima, ficatul si plamanii de la un miel, o ceapa, 1 morcov, o radacina de patrunjel, 3-4 oua, 4 legaturi cu ceapa verde, marar verde, patrunjel verde, 1 prapur, 1 felie piine, sare, piper, ulei

Mod de preparare:

Se pune apa cu un praf de sare sa fiarba si cind clocoteste se pun maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa sa fiarba cu o ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel la foc mic. Cind sunt gata se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat cu o bucatica de miez de paine muiat in apa si stors. Se amesteca carnea tocata cu ceapa verde tocata cu tot cu codite, cu marar si patrunjel verde tocate fin, cu sare, piper si cu ouale. Se spala bine prapurul. Se unge o cratita cu ulei, se asaza prapurul in cratita, se intinde si pe peretii laterali pina sus, se toarna compozitia inauntru, se inveleste cu prapurele, se unge cu ulei deasupra si se introduce in cuptor sa se coaca. Cand sunt gata, se rastoarna din cratita pe o farfurie, apoi se rastoarna pe o alta farfurie astfel ca sa fie cu fata in sus, se prezinta intreg la masa, apoi se taie felii.

Adauga comentariu la reteta - Drob de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de rosii
Somon afumat pe scandura de cedru
Taameia
Gugelhupf cu marmelada
Gratin de paste si peste, cu bezea
Prajitura cu tofu si ciocolata
Ciorba de miel
Feta cu rosii uscate,in ulei
Salam de caracatita
Tort cu mere si nuci
Chutney de prune si ardei
Cupola ninsa cu ciocolata
Friptura de vitel in ulei
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Chiftelute din orez