Piept de pui cu smantana si hrean

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Piept de pui cu smantana si hrean

Piept de pui cu smantana si hrean

Ingrediente:

1-1,5 kg. piept de pui, 2 cepe, 400 g. smantana, o legatura radacina de hrean, sare, piper , cimbru

Mod de preparare:

Pieptul de pui se curata, spala si se fierbe in apa rece cu sare, se spumuieste se adauga ceapa, pana ce fierbe carnea. Se desoseaza carnea se portioneaza in bucati potrivite, nici prea mari dar nici foarte mici. Se curata radacinile de hrean se rad fin si se amasteca cu smantana , se condimenteaza dupa gust si apoi se amasteca cu carnea de pui. Se consuma rece in deschiderea unei mese festive sau la cina.

Adauga comentariu la reteta - Piept de pui cu smantana si hrean


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Stifatho
Tarta rustica cu piersici
Islere
Dulceata de rubarba
Ciocolata
Prajitura cu gutui si branza
Salata de tortellini
Chec aperitiv,stelute si braduti
Ciorba de miel
Pui umplut cu telina si morcovi
Somon la gratar
Portofele de cod cu fasole verde
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Prajitura cu mere si brinza
Parmigiana di melanzane