Rulada de carne

Rulada de carne

Ingrediente:

carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra)doua cani de apa, sare, mirodenii - piper macinat, usturoi, boia de ardei dulce, foaie de dafin

Mod de preparare:

Se face un amestec din mirodenii, 2 cani de apa rece, sare, usturoiul se piseaza si se amesteca toate. Burta se cresteaza un pic se sareaza si se asaza intr-o oala, se toarna amestecul de mirodenii peste carne si se lasa la macerat 3-4 zile la rece. Dupa ce s-a macerat carnea si a prins gust de mirodenii se ruleaza carnea si se leaga cu sfoara. Peste zeama care a ramas cu mirodenii se asaza rulada de carne si se mai adauga apa. Se fierbe si se lasa la racit in oala. Se scoate si se da prin boiaua de ardei dulce. Se taie felii si se serverste cu mustar.Se serveste rece, cu mustar, usturoi sau ceapa.

Adauga comentariu la reteta - Rulada de carne


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bulete cu cascaval la cuptor
Um Ali - budinca egipteana din paine
Friptura aromata de porc
Chiftelute
Crap la cuptor (pe gratar)
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Supa cu turnatei
Brezel (covrigi nemtesti)
Paine cu iaurt
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Tropical salad with coconut shrimps
Vanilla Club
Tarta cu rucola
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Banana Daiquiri