Rulada de carne

Rulada de carne

Ingrediente:

carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra)doua cani de apa, sare, mirodenii - piper macinat, usturoi, boia de ardei dulce, foaie de dafin

Mod de preparare:

Se face un amestec din mirodenii, 2 cani de apa rece, sare, usturoiul se piseaza si se amesteca toate. Burta se cresteaza un pic se sareaza si se asaza intr-o oala, se toarna amestecul de mirodenii peste carne si se lasa la macerat 3-4 zile la rece. Dupa ce s-a macerat carnea si a prins gust de mirodenii se ruleaza carnea si se leaga cu sfoara. Peste zeama care a ramas cu mirodenii se asaza rulada de carne si se mai adauga apa. Se fierbe si se lasa la racit in oala. Se scoate si se da prin boiaua de ardei dulce. Se taie felii si se serverste cu mustar.Se serveste rece, cu mustar, usturoi sau ceapa.

Adauga comentariu la reteta - Rulada de carne


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Musaca
Supa de dovleac cu gorgonzola
Prajitura cu visine si ciocolata
Prajitura cu zmeura si pomelo
Pui la cuptor
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Inghetata de nectarine si caise
Fettuccine cu ton si rosii
Tort din alune de copac
Prajitura cu tofu si ciocolata
Crap la cuptor (pe gratar)
Aripioare prajite in crusta
Tarta de ciocolata
Prajitura de ciocolata