Friganele

Friganele

Ingrediente:

4 felii de piine, 2 oua, 2 cani de lapte, 50 gr unt

Mod de preparare:

Se pune intr-un castron laptele si in alt castron se pun ouale batute. Feliile de paine se inmoaie in lapte, se dau prin oul batut si se pun intr-o tigaie cu untul la prajit, pana se rumenesc.Se servesc la mazare sau ca aperitiv.

Adauga comentariu la reteta - Friganele


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de omleta
Caracatita in ulei
Ciocanele de pui cu varza
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Supa din trei feluri de peste
Tarta cu rucola
Musaca
Rosii umplute cu ton
Portofele de cod cu fasole verde
Bulion de rosii
Cozonac cu mac si alune de padure
Supa de pasare cu fructe goji
Pasta de leustean
Frigarui de pui
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale