Omleta cu slanina

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Omleta cu slanina

Omleta cu slanina

Ingrediente:

4 oua, 200 g slanina afumata, 1 buc. ceapa, 1/2 buc. gogosar rosu, sare, piper, verdeata

Mod de preparare:

Se taie slanina in fasii lungi, dupa care se cresteaza sa aiba forma unui pieptene. Se aseaza pe fundul unei cratite de fonta si se lasa la foc mic la rumenit, se intoarce pe partea cealalta. Se adauga ceapa tocata in pestisori si cand devine aurie se rastoarna ouale batute in care s-a adaugat sare si piper dupa gust. Se orneaza pe deasupra cu fasii de gogosar si se acopera pana se coace. Se ridica de pe foc, se pune pe un platou si se presara verdeata tocata.

Adauga comentariu la reteta - Omleta cu slanina


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste de spanac cu calamari si rosii
Chiftelute de urda in sos de rosii
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Quinoa cu legume
Praz umplut cu ciuperci
Piept de pui simplissime
Supa crema de rosii si morcovi
Baton de vanilie
Aluat cu branza
Frigarui de pui
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Creveti crocanti cu cocos
Ciorba de miel
Rosii umplute cu orez