Oua umplute cu ficatei

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Oua umplute cu ficatei

Oua umplute cu ficatei

Ingrediente:

5 oua, 200 g ficatei, ulei, sare, piper

Mod de preparare:

Se fierb 5 oua. In alta cratira se fierb ficateii. Se curata ouale si se taie in doua, scotind galbenusul. Albusul trebuie sa fie cit mai bine pastrat. Se prajeste bine ceapa in tigaie, se adauga ficateii si galbenusurile. Se aduce la o pasta omogena. Se adauga piper si sare dupa gust. Se ia de pe foc, se raceste. Se umplu albusurile cu pasta obtinuta. Se poate adauga cate putina maioneza de asupra. Se ornamenteaza cu patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Oua umplute cu ficatei


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rosii umplute cu orez
Muffins cu usturoi si ierburi
Supa cu turnatei
Faguri cu forma
Taameia
Salata de vara cu mozzarella
Kisir -  salata de griu
Pogacele cu jumari
Chiftelute cu porumb
Paste de spanac cu calamari si rosii
Rulada de vita cu sunca
Drob de miel
Somon salbatic cu crusta de brinza
Paine rapida fara drojdie
Piept de pui simplissime