Pasta de jumari (crame)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pasta de jumari (crame)

Pasta de jumari (crame)

Ingrediente:

1 kg jumari, 3 linguri mustar, o ceapa tocata prin masina, 4 oua fierte tare, piper, boia de ardei,200 grame telemea rasa marunt de tot, 3 castraveciori murati

Mod de preparare:

Toate ingredientele se dau separat prin masina de carne apoi se amesteca si se mixeaza pana se face pasta omogena. Daca este prea grasa din cauza jumarilor, se mai pun 1-2 oua fierte tari.Pe felie de paine sau chiar pe paine prajita, sub forma de tartine, ornate cu gogosar rosu
sau chiar cu rosii proaspete.

Adauga comentariu la reteta - Pasta de jumari (crame)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Tort de ciuperci
Sparanghel verde cu bacon
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Tropical salad with coconut shrimps
Gugelhupf cu marmelada
Kunefe (cataif)
Chec cu ficat
Placinta cu branza sarata
Sirop de citrice
Pateu din ficat de porc
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Chiftelute de urda in sos de rosii
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Prajitura de ciocolata