Pogaci cu jumari de porc

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Pogaci cu jumari de porc

Pogaci cu jumari de porc

Ingrediente:

20 gr drojdie, 5oo gr faina, 250 ml lapte, 2 oua, 250 gr jumari, 1 lingurita sare

Mod de preparare:

Se face un aluat ca pentru paine: se dizolva drojdia in putin lapte caldut. Se amesteca faina, ouale batute, laptele, drojdia dizolvata. Se framanta putin ,ca painea si se lasa la crescut intr-un loc caldut.Se servesc calde, la bere sau vin.

Adauga comentariu la reteta - Pogaci cu jumari de porc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tagliatelle cu ciuperci
Ghiveci de orez cu legume
Um Ali - budinca egipteana din paine
Salata de cartofi cu ton
Pogacsa
Spirale cu Nutella
Spaghetti Carbonara
Friptura de porc cu sorici
Gugelhupf cu marmelada
Branza cu verdeturi
Aripioare prajite in crusta
Ciorba din pipote de curcan
Pateu din ficat de porc
Supa Imperiala
Tiramisu de capsuni si cocos