Ciorba ardeleneasca

Ciorba ardeleneasca

Ingrediente:

1 kg tacamuri de pui, 2 morcovi, 1 telina, 2 cepe, un ardei gras, 3-4 rosii, 5-6 catei de usturoi, o felie subtire de slanina afumata, o legatura patrunjel verde, otet

Mod de preparare:

Se pune carnea la fiert. Se ia spuma. Apoi se adauga pe rand morcovul dat pe razatoare, telina taiata cubulete, ceapa si ardeiul gras taiate marunt. Cand ciorba e aproape fiarta (se incearca daca zarzavatul e aproape fiert), se adauga rosiile decojite si tocate marunt. Inainte cu 10 min. de a opri focul se toaca marunt impreuna, slanina, patrunjelul si usturoiul. Se adauga la ciorba. La sfarsit ciorba se acreste dupa gust cu otet.Se serveste fierbinte.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba ardeleneasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateuri umplute cu sunca
Pateu din ficat de porc
Tocanita de naut la cuptor
Placinta cu branza sarata
Tagliatelle a La-Chef-A
Chutney de prune
Stifatho
Baclavale traditionale
Tort cu cafea si gem de zmeura
Rulada de pui
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Castraveti cu maioneza de avocado
Placinta  cu pui, spanac si branza