Supa de rosii cu usturoi

Supa de rosii cu usturoi

Ingrediente:

1 kg si jumatate de rosii, o ceapa, un morcov, un patrunjel, 3 catei de usturoi, o lingura de unt sau de ulei, 200 g orez, o lingurita de zahar, sare, 2 l zeama de carne

Mod de preparare:

Se ingalbeneste in putin unt o ceapa taiata marunt. Se spala rosii bine coapte, se rup in bucati si se pun impreuna cu ceapa intr-o oala acoperita la foc mic. Cand s-au muiat, se adauga un morcov mic si o bucata de patrunjel, orezul ales si spalat, zeama de carne, sarea, zaharul si usturoiul. Se lasa sa fiarba acoperit trei sferturi de ora, pana ce orezul se face ca o crema. Se trece totul prin sita si se lasa sa mai dea cateva clocote, amestecand ca sa nu se prinda de fund.

Adauga comentariu la reteta - Supa de rosii cu usturoi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de vita cu sunca
Pateuri
Chutney de prune si ardei
Schichttorte  Baumkuchen
Tarta cu crème brûlé
Supa de dovleac ( Butternut )
Paine cu iaurt
Tarte Flambée
Chicken Bryan
Somloi Galuska
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Tarta cu vinete
Tort de nuci
Pate Brisee
Risotto cu broccoli si kaiser