Supa taraneasca

Supa taraneasca

Ingrediente:

2-3 buc. morcov, 2 buc. ceapa, o radacina patrunjel, 1/4 buc. varza, 2 fire praz, piper, sare, 100 gr. slanina afumata, 50-60 gr. grasime, 200 gr. fasole uscata

Mod de preparare:

Fasolea se alege, se spala si se fierbe cu o ceapa, apoi se trece prin sita. Zarzavatul se curata, se spala se taie bucatele mici si se aseaza intr-o oala la fiert. Cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga pireul de fasole si slanina taiata in bucatele si usor prajita in grasime. Se lasa sa fiarba mai departe supa, la foc potrivit, inca 25-30 min. Cand este gata, se potriveste de sare si piper. Se serveste cu verdeata pe deasupra.

Adauga comentariu la reteta - Supa taraneasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pulpe de rata cu bere si stafide
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Parjoale de vara
Caracatita in ulei
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Parmigiana di zucchine
Cornuri cu unt
Salata de vara cu mozzarella
Muschiulet de porc cu susan
Tamagoyaki
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Bors de iarna cu afumatura
Cartofi cu conopida si branza
Inghetata de cocos
Kunefe (cataif)