Ciorba de ciuperci

Ciorba de ciuperci

Ingrediente:

1/2 kg ciuperci , 4 l zeama de carne(supa) , 2-3 morcovi , 1 albitura , 1 rosie , 1 ardei gras,1ceapa, 1 galbenus , smantana, 1 lingurita Delikat , frunze de leustean si de patrunjel verde,otet, piper,6 catei de usturoi

Mod de preparare:

Legumele (mai putin ciupercile) se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga ciupercile ,zeama de carne ,Delikat ,piper si frunzele de leustean.Se lasa sa fiarba bine iar la sfarsit se pune mujdeiul, se lasa sa fiarba doua clocote si se adauga galbenusul amestecat cu smantana si un polonic de ciorba fierbinte. Se potriveste gustul iar la servire se pune patrunjelul taiat. Se serveste cu ardei iute.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de ciuperci
Pulpe de rata cu bere si stafide
Tort Krantz
Supa crema de ciuperci
Tort de portocale
Salata de tortellini
Dulceata de rubarba
Muffins cu spanac
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Gugelhupf cu marmelada
Paste cu ciuperci si rosii
Pogacele cu jumeri
Prajitura cu mere si brinza
Ciorba de praz cu zeama de varza
Supa de dovleac cu gorgonzola