Bors

Bors

Tags:

Ingrediente:

500 grame tarate de grau, 300 grame de malai, un pahar huste sau 20 grame de drojdie, o lamaie, 2-3 felii de paine neagra

Mod de preparare:

Se prepara intr-un vas de lut smaltuit (daca aveti) de 5-6 litri. In el se pun taratele de grau si malaiul. Se adauga hustele (tarate si malai ramase de la alt lot de bors) pentru fermentatia lactica, sau drojdia de bere. Peste aceasta se toarna apa fierbinte sau clocotita pana ce se umple vasul, care se va pastra la loc cald.Se foloseste la prepararea borsurilor sau ca bautura racoritoare in cure de slabire. Asigura un aport deosebit in vitaminele B si P.

Adauga comentariu la reteta - Bors


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aluat cu branza
Branza cu verdeturi
Lasagne cu spanac si branza chevre
Mancarica de gulas
Taameia
Cozonac Grania
Crenvursti in aluat
Rulouri din piept de pui
Prajitura  cu mac
Parjoale de vara
Salsa cruda
Cupola ninsa cu ciocolata
Prajitura Latte Macchiato
Friptura de porc cu sorici
Rulada de omleta