Bors cu perisoare de peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Bors cu perisoare de peste

Bors cu perisoare de peste

Ingrediente:

1 kg peste(crap), 2 cepe, 2 morcovi, 2 ardei grasi (pot fi si congelati), 2 linguri de orez, 1 felie de franzela, 1 ou, 1 lingura pasta de tomate, ulei, sare, piper, patrunjel, 1-2 l de bors (dupa gust)

Mod de preparare:

Pestele se spala, se curata, se taie capul si se da deoparte. Carnea se curata de pe oase. Capul se pune la fiert in 2l de apa cu sare pt. 35 de min., apoi se strecoara supa. Zeama de peste se pune din nou la fiert cu ceapa tocata marunt, ardeii si morcovii dati pe razatoare. Se fierbe totul cam 15 min. Carnea de peste se toaca la masina, se amesteca cu orezul, felia de franzela inmuiata in apa si stoarsa, sare, piper,ou. Se fac perisoare cu mana umeda si se pun deoparte. In supa care fierbe se pun pasta de tomate, borsul fiert separat si perisoarele. La sfarsit se pun doua linguri de ulei si verdeata.Se adauga in farfurie o lingura de smantana.

Adauga comentariu la reteta - Bors cu perisoare de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa gulas
Baclavale traditionale
Crema de zahar ars
Tarte Flambée
Chiftelute
Prajitura cu tofu si ciocolata
Tort din albusuri
Pogacele cu jumari
Bulete din ciupercute
Vanilla Club
Rulada de omleta
Muschiulet de porc cu susan
Aperitiv in foi de napolitana
Drob de miel
Pateu din ficatei de pui