Bors de hribi

Bors de hribi

Ingrediente:

100 gr. hribi uscati, 1 litru apa, 1/2 l bors, 500 gr. varza acra, 1 buc. ceapa, 2 linguri faina, 2 linguri ulei, sare, verdeata

Mod de preparare:

Se taie varza fin, se presara cu faina si se prajeste. Se fierb hribii, se scot din zeama, se taie marunt, se pun peste varza prajita si se toarna deasupra zeama. Se continua fierberea si cand sunt gata se toarna borsul fiert, sare si verdeata. Dupa un clocot, borsul este gata.

Adauga comentariu la reteta - Bors de hribi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciocolata
Omleta cu orez la cuptor
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Chutney de prune si ardei
Papanasi
Tarta sarata din frunze de conopida
Frigarui de pui
Ciorba de salata
Medalion de vinete
Supa de chimen
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Cosulete umplute
Parmigiana di zucchine
Um Ali - budinca egipteana din paine
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort