Bors moldovenesc

Bors moldovenesc

Ingrediente:

o gaina, 1 litru apa, 1 litru bors, verdeata, o legatura loboda, sare, taitei

Mod de preparare:

Se curata gaina si se pune la fiert cu apa rece fara zarzavat. Dupa ce a fiert, se scoate gaina pe o farfurie si in zeama se pun taiteii sa fiarba. Cind sunt gata se toarna borsul clocotit, gaina taiata bucati, verdeata si loboda taiata. Se lasa sa mai dea un clocot. Acest bors nu se drege.

Adauga comentariu la reteta - Bors moldovenesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti
Chec de carne
Tarta cu brinza si zmeura
Sirop de citrice
Placinta cu branza sarata
Somon salbatic cu crusta de brinza
Tiramisu de capsuni si cocos
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Tarta de ciocolata
Painici cu busuioc
Supa gulas
Rosii umplute cu orez
Muffins cu dovleac(Butternut)
Paine rasucita cu crema de branza
Aluat cu branza