Ciorba de bucatele

Ciorba de bucatele

Ingrediente:

300-400 g carne, un morcov, un patrunjel, 200 g telina, o ceapa, 2 cartofi, 200 g conopida,sare de lamaie, ungalbenus, 100 ml smantana, ulei, sare

Mod de preparare:

Carnea taiata in bucatele se pune la fiert in 2 l apa, impreuna cu o lingurita rasa de sare,lasandu-se sa fiarba cca 1 ora. Zarzavatul si ceapa rasa se calesc 2 min in 2-3 linguri de ulei,apoi se adauga in supa. Cand toate sunt fierte se pun cartofi taiati in cubulete si conopida desfacuta in bucatele si se fierb in continuare 15-20 min, ca sa se moaie toate.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de bucatele


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de ciuperci
Salam de caracatita
Rulada de somon afumat
Crap la cuptor (pe gratar)
Muffins cu dovleac(Butternut)
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Muschiulet de porc cu susan
Cozonac cu mac si alune de padure
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Supa de rosii
Salata de Boeuf
Cirnati cu fenel
Quinoa cu legume
Tropical salad with coconut shrimps
Tarta cu rucola