Ciorba de cartofi

Ciorba de cartofi

Ingrediente:

500-600 g cartofi , morcov, patrunjel, telina, o ceapa de marime mijlocie, 3 linguri de untdelemn, bors, zeama de castraveti, suc de rosii, zeama de castraveti, suc de rosi, zeama sau sare de lamaie sau otet, leustean, tarhon,patrunjel, telina

Mod de preparare:

Zarzavatul si ceapa , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc 2 minute, cu untdelemnul, apoi totul se stinge cu 2 l de apa fierbinte. Cind zarzavatul este fiert, se adauga cartofii curatati si taiati in cubulete si o lingurita rasa de sare. Se fierb 15 - 20 minute, pana cand se moaie, fara sa se zdrobeasca, apoi ciorba se sareaza si se acreste dupa gust. Vara, se pun odata cu cartofii, un ardei si o rosie, taiate in felii. Pentru aroma, se adauga cate putin din fiecare frunza de verdeata. Tarhonul ii da un gust foarte bun. Se serveste ca atare sau dreasa numai cu galbenus, sau cu galbenus sau cu smantana sau iaurt.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de cartofi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dovlecei crocanti la cuptor
Rulada de pui intreg
Pateu din ficatei de pui
Cozonaci cu nuca si mac
Prajitura de ciocolata
Prajitura  cu mac
Chutney de prune si ardei
Covrigi
Brownies cu miere si seminte
Prajitura Latte Macchiato
Frigarui de pui
Pateuri rapide
Prajitura cu visine si ciocolata
Agliata Verde
Painea tigru