Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Ingrediente:

1/2 kg loboda, 1/2 l bors, zeama sau sare de lamaie, sau otet, o ceapa mica, un varf de cutit de piper, 4-5 catei deusturoi, leustean, un galbenus, 100 ml smantana sau iaurt, sare

Mod de preparare:

Loboda se spala, fara sa se rupa frunzele, in 2-3 ape; apoi se rup frunzele si varfurile fragede, se iau manunchi, se taie felii mai late care se vor pune in 1 1/2 l apa clocotita, impreuna cu ceapa taiata marunt si se vor fierbe circa 30 minute.Ciorba se acreste cu bors sau cu alta substanta acra.Se poate pune si o lingurita cu varf de "Delikat" sau un varf de cutit de piper, se adauga sare cat mai este necesar si 1-2 linguri cu untdelemn in care se pune un varf de boia dulce, ca in reteta precedenta, pentru aspect.Se drege ca si ciorba de salata,apoi se sareaza si, pentru aroma, se adauga usturoi tocat si leustean.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de loboda


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spinach and Feta Quesadilla
Salata
Drob de pui
Cranberry Muffins
Ciorba de miel
Ardei copti pane
Prajitura cu tofu si ciocolata
Ciorbita de pui si fasolica verde
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Ciorba de salata
Mancarica de gulas
Chiftelute de carne
Inghetata prajita
Prajitura cu zmeura si pomelo
Pogacsa