Ciorba de sfecla

Ciorba de sfecla

Ingrediente:

1/2 sfecla, morcov, patrunjel, ceapa (toate 200 g ), un cartof de marime mijlocie, 2-3 linguri untdelemn, leustean,patrunjel, sare

Mod de preparare:

Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc in untdelemn 2 minute, adaugandu-se apoi cca 1 1/2 l apa fierbinte; se fierbe 30 minute.Sfecla curatata si rasa prin razatoarea cu gauri mari si cartoful taiat in cubulete se adauga si se fierb in continuare pana ce se moaie toate.Se acreste apoi cu bors, zeama sau sare de lamaie, sau otet, completand lichidul ca sa nu fie ciorba prea deasa.Se potriveste gustul cu sare, lasand sa mai fiarba cateva clocote si se adauga frunzele pentru aroma. Nu se drege.Se poate servi si rece.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de sfecla


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Drob de miel
Salata de tortellini
Dulceata de rubarba
Crutoane aromate
Spirale cu Nutella
Chocolate cheesecake
Crenvursti in aluat
Chiftelute din orez
Pateu din ficatei de pui
Islere
Prajitura cu gutui si branza
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Portofele de cod cu fasole verde